Jump to content

RECRUIT / НАБОР Rekrutacja do nowego klanu PL EU

DupaMaryny

Recommended Posts

Witam serdecznie.

Szukam nowych ludzi do grania 4F na całe życie :) , dla których priorytetem jest wspólne egzystowanie  a nie itemki. Realne kontakty ,dla mnie jesteś człowiekiem z którym mogę zrobić prawdziwe interesy. Wymagany jest TeamSpeak podczas rozwoju klanu zapewne się przerzucimy na DC. 

Na TS nie przeklinamy, i jesteśmy obecni podczas grania. Nie szukam patologii a ludzi z kulturą osobistą i wysoka inteligencją, lojalnych i oddanych dla klanu który tworzymy. I szanujących się wzajemnie.

Ogólne zasady jako lider słucham ludzi ale decyzje ostateczna podejmuje ja i biorę za nią odpowiedzialność i ewentualne konsekwencje. 

Dropy z RB podnoszę ja i idą do klanowego.  Ubieramy się po kolei , ja decyduje kto dostaje itemki na bazie aktywności, rozwoju klanu i priorytetów. Wyjątkowo za zgodą większości mogę zmieścić kolejność.

Jeżeli chcesz grać solo z nami nie ma problemu ,ale dropy z RB idą do klanowego i ubierasz się sam. Myślę ze z biegiem czasu sam będziesz chciał nam zaufać. 

Jako lider mam pewne obowiązki i nie zawsze mowie co mam w planach.  Musisz mi zaufać  ze chce jak najlepiej dla klanu. :) 

Wstępując do klanu akceptujesz warunki. Możesz wyjść bez szwanku w jeden sposób przychodzisz i o tym rozmawiasz ze mną, oddajesz wszystko co dostałeś od klanu  w przeciwnym razie możesz być PK-ny za zdradę . I w całym moim życiu nie dodam Cię więcej do klanu nie zależnie od serwera.

Jeżeli doczytałeś do tego momentu prawdopodobnie się nadajesz ;) gratuluje.

Zaczynamy w 2 osoby od startu serwera także jak masz ochotę zacząć z nami zapraszam. PM w grze DupaMaryny lub Daliq, Dejavi

Edited by DupaMaryny