DupaMaryny Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 (edited) Witam serdecznie. Szukam nowych ludzi do grania 4F na całe życie , dla których priorytetem jest wspólne egzystowanie a nie itemki. Realne kontakty ,dla mnie jesteś człowiekiem z którym mogę zrobić prawdziwe interesy. Wymagany jest TeamSpeak podczas rozwoju klanu zapewne się przerzucimy na DC. Na TS nie przeklinamy, i jesteśmy obecni podczas grania. Nie szukam patologii a ludzi z kulturą osobistą i wysoka inteligencją, lojalnych i oddanych dla klanu który tworzymy. I szanujących się wzajemnie. Ogólne zasady jako lider słucham ludzi ale decyzje ostateczna podejmuje ja i biorę za nią odpowiedzialność i ewentualne konsekwencje. Dropy z RB podnoszę ja i idą do klanowego. Ubieramy się po kolei , ja decyduje kto dostaje itemki na bazie aktywności, rozwoju klanu i priorytetów. Wyjątkowo za zgodą większości mogę zmieścić kolejność. Jeżeli chcesz grać solo z nami nie ma problemu ,ale dropy z RB idą do klanowego i ubierasz się sam. Myślę ze z biegiem czasu sam będziesz chciał nam zaufać. Jako lider mam pewne obowiązki i nie zawsze mowie co mam w planach. Musisz mi zaufać ze chce jak najlepiej dla klanu. Wstępując do klanu akceptujesz warunki. Możesz wyjść bez szwanku w jeden sposób przychodzisz i o tym rozmawiasz ze mną, oddajesz wszystko co dostałeś od klanu w przeciwnym razie możesz być PK-ny za zdradę . I w całym moim życiu nie dodam Cię więcej do klanu nie zależnie od serwera. Jeżeli doczytałeś do tego momentu prawdopodobnie się nadajesz gratuluje. Zaczynamy w 2 osoby od startu serwera także jak masz ochotę zacząć z nami zapraszam. PM w grze DupaMaryny lub Daliq, Dejavi Edited May 29, 2022 by DupaMaryny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts