House Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Witam, rekrutujemy ludzi do gry w CP (KIDS CP) Jeśli ktoś jest zainteresowany prosze PW. Wymagamy obecności na tsie! Uderzamy w grę w dużym klanie, wieczne pvp epicki itp Czas gry -+ 16-24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream_Español Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Welcome guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iKurvicka Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
House Posted September 11, 2017 Author Report Share Posted September 11, 2017 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arandiel Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Duży klan? Czyżby kolejne marionetki randolfa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WodzTegaPala Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 30 minutes ago, Arandiel said: Duży klan? Czyżby kolejne marionetki randolfa? Czyżby ofiara CENSORED szukała zaczepki?;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arandiel Posted September 12, 2017 Report Share Posted September 12, 2017 Gram solo, więc w żaden sposób ten clan nie wpływa na moją roz(g)rywkę, ale śmieszy mnie to, że wszystkie cp, które grają z tym crestem myślą, że coś znaczą, a tak naprawdę są trybikami w maszynie i mogą pomarzyć o czymś więcej, aniżeli wygrywanie siegów czy rb. Bo jak tego nie robić, skoro jest was ponad 100, koło 150? Czy potrzebujecie więcej ludzi, którzy wypełniają lukę umiejętności? ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adubarai Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Wszystko fajnie Panie Arandiel rozumiem ze Pan gra solo skoro tak dlaczego Pan wchodzi na dział forum dotyczące rekrutacji klanu i CP , obraża wszystkich którzy graja pod tym crestem i pcha do jednego worka tak naprawdę co można robić na tym serwerze jeśli nie chodzić na rb czy siege z ekipa, znajomymi i sie dobrze bawić.... nie wiem sadząc po Twojej wypowiedzi to farmic solo i zabijać pojedynczych graczy na farmie co nie jest dla mnie np. żadną przyjemnością ale każdy ma swoje gusta jedyne co powiem od siebie to nie gram tam dla randolfa czy dla censored nie interesuje mnie to czy dostane epiki czy dostanie to jakiś ruski Typ... jestem tu po to żeby porozmawiać ze znajomymi pośmiać i się dobrze bawić... I pisz Pan co chcesz ale ziomki z Polski co graja tu w tych cp są dla mnie jak rodzina może kiedyś przestaniesz grac solo to zobaczysz jak to jest Pozdrawiam ADU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adubarai Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 11 hours ago, Detox said: co robisz? cicho bo w żopu dostaniesz ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Som1kEbasher Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 7 часов назад, Adubarai сказал: cicho bo w żopu dostaniesz ;D O ja pierlode Link to comment Share on other sites More sharing options...
WodzTegaPala Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 On 12.09.2017 at 7:11 PM, Arandiel said: Gram solo, więc w żaden sposób ten clan nie wpływa na moją roz(g)rywkę, ale śmieszy mnie to, że wszystkie cp, które grają z tym crestem myślą, że coś znaczą, a tak naprawdę są trybikami w maszynie i mogą pomarzyć o czymś więcej, aniżeli wygrywanie siegów czy rb. Bo jak tego nie robić, skoro jest was ponad 100, koło 150? Czy potrzebujecie więcej ludzi, którzy wypełniają lukę umiejętności? ;> Przeglądam sobie Twoje posty i co widzę? Topic o organizacji Polskiego klanu. To jak to jest, grasz jak random solo, czy clanowo?;o. Pamiętam twój nick również z ostatniej edycji dreama. Założyłeś jakiś klanik który już sam nie wiem bo nie wnikałem, rozsypał się albo doszło do fuzji z kimś większym kto chodził na epicki i siege. W sumie nie dziwie się twojej frustracji. Bo nie ważne czy było was więcej czy mniej, robiliście za mięso armatnie które liczyło że po starciu tych najlepszych zdołają dobić zwycięzców i zgarnąć coś dla siebie. Ostatecznie, tak jak napisałeś, wygrywanie siege i epicków to tylko marzenia i trzeba było się skupić na randomowym biciu pojedynczych fragów. Tyle że nie wiem czy wiesz ale funkcja party w tej grze czemuś służy i coś sugeruje. Mianowicie zachęca graczy do wspólnej gry. Jakbym lubił grać solo to poszedłbym pobiegać w diablo. Tam nie potrzebujesz kolegów, pozabijasz sobie SOLO potworki i w ogóle możesz takiego mastah udawać:D. Btw, 100-150? rly? Patrze na filmiki, screeny z edycji gdy po was przejeżdżaliśmy i kurde nie mogę się takich liczb doszukać, chyba że razem z mirage było nas ponad 150. Sugerujesz że swoje porażki gdzie nawet oporu nie byliście wstanie postawić gdy w was wjeżdżano usprawiedliwiacie liczbą wrogów? Serio? Każdy średnio zaawansowany grajek w tej grze może ci powiedzieć że 5dobrych paków(45osob) spokojnie zajecie 7-8paczek randomów. Was mało nie było, więc nawet zakładając że była nas seta by nadrobić umiętności, jakim cudem nawet oporu nie postawiliście jak np mirage? W końcu jak sugerujesz jesteście lepsi, a my jesteśmy nubkami idącymi w ilość by nadrobić jakość. Tyle że gdybyśmy byli nubami, to nawet mimo takiej liczebności powinniśmy spore straty ponosić nim was zjedziemy. A wyglądało to tak że jedno FOI i było po zabawie. Ahh, FOI, wiesz... SOLO tego na na tej kronice nie rzucisz. Może to jest przyczyna waszych porażek?;] MM Clan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM Clan Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM Clan Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
WodzTegaPala Posted September 17, 2017 Report Share Posted September 17, 2017 up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts