Jump to content

Recommended Posts

Posted

4FUN

Leader: Donowanka Forget Nanutu (Xardas)

Clan Members: 100

Current Server:---------------

Recrutation: ON only PL

Rekrutujemy gotowe CPki na nowy sezon l2dream x50. Prowadzimy takze rekrutacje pojedynczych graczy lecz wiekszy nacisk stawiamy na CP i grupy osob ktore graja ze soba jakis czas.

Wymagania:

Srednia wieku w klanie 25++

Online: ( Epiki , siege etc)

TS3 ( chyba wiadomo ze bez komunikacji glosowej nie ma gry zespolowej.

Klan sklada sie w wiekszosci ze starych graczy l2 ktorzy graja ze soba sporo czasu, znajduja sie tez nowi rekruci ktorzy okazali sie byc dobrymi graczami l2. Stawiamy duzy nacisk na OGAR ( assist, regroup, brak podstawowych pytan o gre), Aktualnie pogrywamy na jednym z brazyliskich serverow x50 ( maly trening i rekrutacja nowych graczy)

Jeden z filmikow prezentujacy nasz klan z poprzednich edycji l2dream:)

P.S najlepiej kontakt poprzez PW na forum 

Posted
On 30/03/2018 at 4:17 PM, ved said:

"TOP PL CLAN" to miało nas rozbawić ? Jeśli tak to ci się udało :)

No fake shit against me shall prosper
Yes I came I saw I conquered
No fake shit against me shall prosper
Yes I came I conquered
And they don't wanna see you win
So its fuck them till the end
And they always gonna hate
Always gonna have some shit to say

:)

obstawiam na 100% szanowny pan z OD CP :)

Poprzyj swoje poprzednie zdanie jakims dowodem :) ( podaj mi lepszy PL klan na interlude to przyznam Ci racje majster)

Posted

Akurat ja gram w CND, ale jak już przytaczasz OD to kilka razy widziałem jak jedna osoba od nich o nicku "Buczek" zaznaczam "jedna"  robił co chciał z twoimi "TOP" graczami na HS, na jedną osobe zbieraliscie całe pt bo w 3-4 nie dawaliscie rady jednemu necro, więc o czym ty piszesz? Zresztą liczba frapsów świadczy o sile waszego klanu. Druga sprawa poziom wieku i inteligencji twoich graczy pozostawia wiele do życzenia  "Srednia wieku w klanie 25++ ", jasne.

Posted

Zlepek randomów bez jakiegokolwiek pojęcia o grze, liderzy o ile można ich tak nazwać grają na adrenalince, rzadko kiedy aktywni, wyzyskują się innymi graczami ^^ 

Klan bez przyszłości i przeszłości pozdrawiam i nie polecam :D

Posted
3 hours ago, Jihad said:

Zlepek randomów bez jakiegokolwiek pojęcia o grze, liderzy o ile można ich tak nazwać grają na adrenalince, rzadko kiedy aktywni, wyzyskują się innymi graczami ^^ 

Klan bez przyszłości i przeszłości pozdrawiam i nie polecam :D

Widze komus smutno. Jihadku drogi nie znizaj sie do mojego poziomu bo sie nie podniesiesz. :) Przyjmij z pokora na klate ze zostales wyrzucony. Jeszcze to wyzyskiwanie:D cos sie nie zgadza:) bo jakbysmy cisneli na bocie i musieli do tego kogos wykorzystywac ( nie chce przypominac gdzie poszly epic krysie na kliki tarcz i partsy s grade) to bylibysmy naprawde dobrymi noobkami:) 

Zycze milego dnia.

18 hours ago, Julek said:

Najlepsi to wy jesteście w farmieniu mobów na Varce :D

Ja nie wypowiadam sie na temat waszego cp wiec prosze zrob to samo. Dziekuje.

23 hours ago, Gromesha said:

Gl

Thx.

23 hours ago, ved said:

Akurat ja gram w CND, ale jak już przytaczasz OD to kilka razy widziałem jak jedna osoba od nich o nicku "Buczek" zaznaczam "jedna"  robił co chciał z twoimi "TOP" graczami na HS, na jedną osobe zbieraliscie całe pt bo w 3-4 nie dawaliscie rady jednemu necro, więc o czym ty piszesz? Zresztą liczba frapsów świadczy o sile waszego klanu. Druga sprawa poziom wieku i inteligencji twoich graczy pozostawia wiele do życzenia  "Srednia wieku w klanie 25++ ", jasne.

Ja nie wypowiadam sie na temat waszego cp wiec prosze zrob to samo. Dziekuje. ( zwlaszcza jak sypiesz jakimis bzdurami)

1 hour ago, KabLe said:

top polacky :D

;) At least we try :)

Posted

Jaakie wyrzucony? :D Sam wyszedlem jak Twoj spaczony łeb wstawil screeny na forum, bo dupolizy tak ci gleboko w nia weszly ze niew ejda, zycze wam zebyscie sie rozjebali szybciej niz to mozliwe :D Poza tym, opinia kilku randomów nie robi na mnie najmniejszego wrazenia xDDD

Posted

Donowanka, bzdury? Przypomnę ci to na serwie bo szkoda mi tu pisać i tak każdy na was lache kładzie i wie że nie macie żadnego pojęcia o "produktywnej" grze w L2. Nie wypowiadasz się o CND? A o czym ty chcesz pisać, porównywać Censored do 4Fun, dobry żart, niebo a ziemia, jako CL nie dorastasz do pięt Randolfowi i dorastać nie będziesz :) Tak czy siak powodzenia :)

Posted (edited)
15 hours ago, ved said:

Donowanka, bzdury? Przypomnę ci to na serwie bo szkoda mi tu pisać i tak każdy na was lache kładzie i wie że nie macie żadnego pojęcia o "produktywnej" grze w L2. Nie wypowiadasz się o CND? A o czym ty chcesz pisać, porównywać Censored do 4Fun, dobry żart, niebo a ziemia, jako CL nie dorastasz do pięt Randolfowi i dorastać nie będziesz :) Tak czy siak powodzenia :)

Kazdy = wypowiadaj sie za siebie nie za innych

Nic nie pisalem na temat porownywania cnd do 4f wiec polecam nauczyc sie czytac ze zrozumieniem i nie dopisywac sobie innych tekstow.

Co do CL-a etc = Najzabawniejsze jest to ze nie zamienilem z toba nawet 5 min na TSie i nigdy nie byles np ze mna na zadnej akcji etc wiec nie wiem z kad wzioles porownanie mnie do Randalfa... ( na czym sie opierasz)? ( a juz wiem zapomnialem ze stac was tylko na tyle zeby siedziec jak szczury po cichu na starej grupie FaceBook i czytac co sie dzieje u 4fun) = 0 godnosci jak dla mnie

I tak P.S Wy ze tak powiem 1 cp w kotrym gra was okolo 20 osob vs 4fun w ktorym graja wszyscy ktorzy chca i cos soba reprezentuja tak samo nie ma sensu porownywac:) Wy gracie stalym skladem i idziecie jako 1 cp do top klanu a my gramy co server staly sklad + nowi i staramy sie cos zdobyc jako klan nie jako przydupasy w jednym z top klanow. ( a to czy nam sie to udaje czy nie to juz inna sprawa)

Edited by Donowanka
Posted

Wystarczy zobaczyć ilość epiców które zdobywacie, a które zdobywa Censored, Hero, mniej ważne bosy, ilośc frapsów na yt i mówie tu o frapsach z konkretnych akcji (nie tak jak w twoim przypadku, jeden film na krzyż). Dla twojej wiadomości każdy bardziej liczący się klan/ally składa się z ogarnietych CP, dlatego tokiem twojego rozumowania idąc nie osiąganie nic bo nie macie żadnego zgrania. A ty jakie masz argumenty?  

Co do facebooka i ts? FB nie używam w ogóle a na ts siedze ze swoim składem.

Co do ilości osób? Co z tego że masz dużo ludzi których nie umiesz opanować? Dlatego klan składający się z CP zawsze ma nad wami przewage, ale wy tylko potraficie uskuteczniac spam w Giran "Rekrutacja".

Tak czy siak bezsensowna dyskusja, za 3 tyg bedziesz miał okazje pokazać na co was stać, poswiece się i nagram te wasze sukcesy. Tylko żebyscie się znowu nie kłucili o itemy(pixele) jak ostatnio, ale wy się znacie od dawna więc chyba się nie ma o co bać :)

GL and HF

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...